Event

Innovation Management Professional – starting August 18th 2020

Training program to build the capability of Innovation Management Professionals in both public and private organizations.

Description

Training program for Innovation Management Professionals – the people responsible for developing and deploying a proactive and systematic approach to managing innovation activities in any company or other organization.

If you are pursuing a career as an Innovation Management Professional, or are planning to do so, this training program is perfect for you.

Read more about the program – here.

Schedule

August 18th, 2020, 10.00-11.00 CET:
Program kick-off (1 hour)

August 25th, 2020, 10.00-11.30 CET:
Webinar #1 (1.5 hours)

September 3rd, 2020, 15.00-16.30 CET:
Webinar #2 (1.5 hours)

September 15th, 2020, 15.00-16.30 CET:
Webinar #3 (1.5 hours)

September 24th, 2020, 10.00-18.00 CET:
Workshop session day 1 (8 hours)

September 25th, 2020, 8.00-16.00 CET:
Workshop session day 2 (8 hours)

Webinars will be recorded for later review. Workshop sessions will be physical meetings in Stockholm or online depending on the situation.

NOTE: this program is given in Swedish with slides and other materials in English.

Be ready to take your organisation into the future! Subscribe to news and events!


Date and time

Start: August 18, 2020

10:00 CET

End: September 25, 2020

16:00 CET


Location

Solnavägen 1E

Stockholm

Sweden

View Map

Fees

SEK 30.000 + VAT (group discounts available)

Services

Create an immediate impact through new value creation, and raise your sustainable innovation performance with professional capabilities.

Innovation activities must be treated as any other mission-critical activity. It’s about knowing how and when to do it – but also when not to innovate. Build a strong professional foundation using a proactive and systematic way of working.