Event types: Program

Innovations­ledning i ekosystem – start 28 augusti 2023

Utbildningsprogram för yrkesverksamma inom organisationer i regionala och nationella innovationsekosystem. Du kan till exempel vara affärsutvecklare, rådgivare, utbildare, innovationsledare, projektledare, kommunikatör, ledare eller chef på en inkubator, science park, universitet, kommun, region, kluster eller annan stödverksamhet.

Även finansiärer, investerare och styrelsemedlemmar kopplade till sådana organisationer kan har god nytta av denna utbildning.

Om du behöver utveckla din innovationsledningskompetens för att bättre stödja dina kunder är detta programmet för dig.

Läs mer om programmet: Innovationsledning i ekosystem.

Schedule

Du kan börja programmet när som helst och få tillgång till allt läromaterial, inklusive 13 e-läromoduler, i 12 månader.

Följande möten ingår i programmet:

Möte 1: Introduktion och grunder (2 tim online)
28 augusti 2023, 15:00-17:00 CET

Möte 2: Insikter, strategier och processer (2 tim online)
11 september 2023, 15:00-17:00 CET

Möte 3: Ledarskap, samarbete och anpassning (2 tim online)
25 september 2023, 15:00-17:00 CET

Möte 4: Facilitering, verktyg och metoder (1 dag på plats i Stockholm)
9 oktober 2023, 09:00-17:00 CET

Mötena online spelas in för möjlighet till repetition. Det avslutande arbetsmötet är på plats i Stockholm och spelas av praktiska skäl inte in.

OBS: Allt studiematerial är på engelska, men vi talar svenska under våra möten.

Innovation Management Professional – starting September 13th 2023

Training program for Innovation Management Professionals – the people responsible for developing and deploying a proactive and systematic approach to managing innovation activities in any company or other organization.

If you are pursuing a career as an Innovation Management Professional, or are planning to do so, this training program is perfect for you.

Read more about the program: Description of Innovation Management Professional.

Schedule

You can start the program at any time and get access to all learning materials, including 12 e-learning modules, for 12 months. The following live sessions are part of this program. If you cannot attend a session, you can join the corresponding session from another program.

Session #1: Kick-off & fundamentals (1,5 hour)
September 13th, 2023, 10.00-11.30 CET

Session #2: Uncertainty & insights (1,5 hour)
September 27th, 2023, 10.00-11.30 CET

Session #3: Strategy & processes (1,5 hour)
October 11th, 2023, 10.00-11.30 CET

Session #4: Leadership & culture (1,5 hour)
October 25th, 2023, 10.00-11.30 CET

Session #5: Workshops (2 days)
November 9th, 2023, 09.00-17.00 CET
November 10th, 2023, 09.00-17.00 CET

The online sessions will be recorded for later review. Workshop sessions will be physical meetings in Gothenburg or online, depending on the situation.

NOTE: All study material is in English, but we speak Swedish during our sessions.

Be ready to take your organization into the future! Subscribe to news and events!

Innovation Management Professional – starting January 30th 2023

Training program for Innovation Management Professionals – the people responsible for developing and deploying a proactive and systematic approach to managing innovation activities in any company or other organization.

If you are pursuing a career as an Innovation Management Professional, or are planning to do so, this training program is perfect for you.

Read more about the program: Description of Innovation Management Professional.

Schedule

Session #1: Kick-off & fundamentals (1 hour)
January 30th, 2023, 15.00-16.00 CET

Session #2: Insights & experimentation (1 hour)
February 13th, 2023, 15.00-16.00 CET

Session #3: Strategy & processes (1 hour)
February 27th, 2023, 15.00-16.00 CET

Session #4: Leadership & culture (1 hour)
March 13th, 2023, 15.00-16.00 CET

Session #5: Workshops (2 days)
March 27th, 2023, 09.00-17.00 CET
March 28th, 2023, 09.00-17.00 CET

The online sessions will be recorded for later review. Workshop sessions will be physical meetings in Stockholm or online, depending on the situation.

NOTE: All study material is in English, but we speak Swedish during our sessions.

Be ready to take your organization into the future! Subscribe to news and events!

Systematic Innovation Management – start anytime

Boost innovation performance in an organization or across collaborating organizations by giving yourself the essential knowledge, skills, and mindset.

You will learn to proactively and systematically lead and organize innovation efforts and build crucial innovation capabilities, all with guidance from the ISO 56000 family of international standards.

Read more about the program and get a free preview – here.

Be ready to take your organization into the future! Subscribe to news and events!

Innovation Management Professional – starting September 28th 2022

Training program for Innovation Management Professionals – the people responsible for developing and deploying a proactive and systematic approach to managing innovation activities in any company or other organization.

If you are pursuing a career as an Innovation Management Professional, or are planning to do so, this training program is perfect for you.

Read more about the program – here.

Schedule

September 28th, 2022, 15.00-16.30 CEST, 9.00-10.30 EDT:
Program kick-off (1,5 hours)

October 12th, 2022, 15.00-16.30 CEST, 9.00-10.30 EDT:
Webinar #1 (1.5 hours)

October 26th, 2022, 15.00-16.30 CEST, 9.00-10.30 EDT:
Webinar #2 (1.5 hours)

November 9th, 2022, 15.00-16.30 CET, 9.00-10.30 EST:
Webinar #3 (1.5 hours)

November 21st, 2022, 14.00-17.00 CET, 8.00-11.00 EST:
Workshop session day 1 (3 hours)

November 22st, 2022, 14.00-17.00 CET, 8.00-11.00 EST:
Workshop session day 2 (3 hours)

November 23st, 2022, 14.00-17.00 CET, 8.00-11.00 EST:
Workshop session day 3 (3 hours)

November 24st, 2022, 14.00-17.00 CET, 8.00-11.00 EST:
Workshop session day 4 (3 hours)

Webinars will be recorded for later review. Workshop sessions will be online.

NOTE: this program is given in English.

Be ready to take your organization into the future! Subscribe to news and events!

Innovation Management Professional – starting August 29th 2022

Training program for Innovation Management Professionals – the people responsible for developing and deploying a proactive and systematic approach to managing innovation activities in any company or other organization.

If you are pursuing a career as an Innovation Management Professional, or are planning to do so, this training program is perfect for you.

Read more about the program – here.

Schedule

August 29th, 2022, 09.30-11.00 CET:
Program kick-off (1,5 hour)

September 12th, 2022, 09.30-11.00 CET:
Webinar #1 (1.5 hours)

September 26th, 2022, 09.30-11.00 CET:
Webinar #2 (1.5 hours)

October 10th, 2022, 09.30-11.00 CET:
Webinar #3 (1.5 hours)

October 24th, 2022, 09.00-17.00 CET:
Workshop session day 1 (8 hours)

October 25th, 2022, 09.00-17.00 CET:
Workshop session day 2 (8 hours)

Webinars will be recorded for later review. Workshop sessions will be physical meetings in Stockholm or online depending on the situation.

NOTE: this program is given in Swedish with slides and other materials in English.

Be ready to take your organization into the future! Subscribe to news and events!

Innovation Management Professional – starting January 26th 2022

Training program for Innovation Management Professionals – the people responsible for developing and deploying a proactive and systematic approach to managing innovation activities in any company or other organization.

If you are pursuing a career as an Innovation Management Professional, or are planning to do so, this training program is perfect for you.

Read more about the program – here.

Schedule

January 26th, 2022, 09.30-11.00 CET:
Program kick-off (1,5 hour)

February 9th, 2022, 09.30-11.00 CET:
Webinar #1 (1.5 hours)

February 23rd, 2022, 09.30-11.00 CET:
Webinar #2 (1.5 hours)

March 9th, 2022, 09.30-11.00 CET:
Webinar #3 (1.5 hours)

March 23rd, 2022, 09.00-17.00 CET:
Workshop session day 1 (8 hours)

March 24th, 2022, 09.00-17.00 CET:
Workshop session day 2 (8 hours)

Webinars will be recorded for later review. Workshop sessions will be physical meetings in Stockholm or online depending on the situation.

NOTE: this program is given in Swedish with slides and other materials in English.

Be ready to take your organization into the future! Subscribe to news and events!

Innovation Management Professional – starting October 11th 2021

Training program for Innovation Management Professionals – the people responsible for developing and deploying a proactive and systematic approach to managing innovation activities in any company or other organization.

If you are pursuing a career as an Innovation Management Professional, or are planning to do so, this training program is perfect for you.

Read more about the program – here.

Schedule

October 11th, 2021, 15.00-16.30 CEST, 9.00-10.30 EDT:
Program kick-off (1,5 hours)

October 25th, 2021, 15.00-16.30 CEST, 9.00-10.30 EDT:
Webinar #1 (1.5 hours)

November 8th, 2021, 15.00-16.30 CET, 9.00-10.30 EST:
Webinar #2 (1.5 hours)

November 22nd, 2021, 15.00-16.30 CET, 9.00-10.30 EST:
Webinar #3 (1.5 hours)

December 6th, 2021, 15.00-18.00 CET, 9.00-12.00 EST:
Workshop session day 1 (3 hours)

December 7th, 2021, 15.00-18.00 CET, 9.00-12.00 EST:
Workshop session day 2 (3 hours)

December 8th, 2021, 15.00-18.00 CET, 9.00-12.00 EST:
Workshop session day 3 (3 hours)

December 9th, 2021, 15.00-18.00 CET, 9.00-12.00 EST:
Workshop session day 4 (3 hours)

Webinars will be recorded for later review. Workshop sessions will be online.

NOTE: this program is given in English.

Be ready to take your organization into the future! Subscribe to news and events!

Innovation Management Professional – starting August 30th 2021

Training program for Innovation Management Professionals – the people responsible for developing and deploying a proactive and systematic approach to managing innovation activities in any company or other organization.

If you are pursuing a career as an Innovation Management Professional, or are planning to do so, this training program is perfect for you.

Read more about the program – here.

Schedule

August 30th, 2021, 09.30-11.00 CET:
Program kick-off (1,5 hour)

September 13th, 2021, 09.30-11.00 CET:
Webinar #1 (1.5 hours)

September 27th, 2021, 09.30-11.00 CET:
Webinar #2 (1.5 hours)

October 11th, 2021, 09.30-11.00 CET:
Webinar #3 (1.5 hours)

October 26th, 2021, 09.00-17.00 CET:
Workshop session day 1 (8 hours)

October 27th, 2021, 09.00-17.00 CET:
Workshop session day 2 (8 hours)

Webinars will be recorded for later review. Workshop sessions will be physical meetings in Stockholm or online depending on the situation.

NOTE: this program is given in Swedish with slides and other materials in English.

Be ready to take your organization into the future! Subscribe to news and events!

Innovation Management Professional – starting March 18th 2021

Training program for Innovation Management Professionals – the people responsible for developing and deploying a proactive and systematic approach to managing innovation activities in any company or other organization.

If you are pursuing a career as an Innovation Management Professional, or are planning to do so, this training program is perfect for you.

Read more about the program – here.

Schedule

March 18th, 2021, 09.30-11.00 CET:
Program kick-off (1,5 hour)

March 30th, 2021, 09.30-11.00 CET:
Webinar #1 (1.5 hours)

April 13th, 2021, 09.30-11.00 CET:
Webinar #2 (1.5 hours)

April 23rd, 2021, 09.30-11.00 CET:
Webinar #3 (1.5 hours)

May 5th, 2021, 09.00-17.00 CET:
Workshop session day 1 (8 hours)

May 6th, 2021, 09.00-17.00 CET:
Workshop session day 2 (8 hours)

Webinars will be recorded for later review. Workshop sessions will be physical meetings in Stockholm or online depending on the situation.

NOTE: this program is given in Swedish with slides and other materials in English.

Be ready to take your organisation into the future! Subscribe to news and events!

Innovation Management Professional – starting January 27th 2021

Training program for Innovation Management Professionals – the people responsible for developing and deploying a proactive and systematic approach to managing innovation activities in any company or other organization.

If you are pursuing a career as an Innovation Management Professional, or are planning to do so, this training program is perfect for you.

Read more about the program – here.

Schedule

January 27th, 2021, 15.00-16.30 CET, 9.00-10.30 Eastern Time:
Program kick-off (1,5 hours)

February 10th, 2021, 15.00-16.30 CET, 9.00-10.30 Eastern Time:
Webinar #1 (1.5 hours)

February 24th, 2021, 15.00-16.30 CET, 9.00-10.30 Eastern Time:
Webinar #2 (1.5 hours)

March 10th, 2021, 15.00-16.30 CET, 9.00-10.30 Eastern Time:
Webinar #3 (1.5 hours)

March 22nd, 2021, 15.00-18.00 CET, 10.00-13.00 Eastern Time:
Workshop session day 1 (3 hours)

March 23rd, 2021, 15.00-18.00 CET, 10.00-13.00 Eastern Time:
Workshop session day 2 (3 hours)

March 24th, 2021, 15.00-18.00 CET, 10.00-13.00 Eastern Time:
Workshop session day 3 (3 hours)

March 25th, 2021, 15.00-18.00 CET, 10.00-13.00 Eastern Time:
Workshop session day 4 (3 hours)

Webinars will be recorded for later review. Workshop sessions will be online.

NOTE: this program is given in English.

Be ready to take your organisation into the future! Subscribe to news and events!

Innovation Management Professional – starting October 1st 2020

Training program for Innovation Management Professionals – the people responsible for developing and deploying a proactive and systematic approach to managing innovation activities in any company or other organization.

If you are pursuing a career as an Innovation Management Professional, or are planning to do so, this training program is perfect for you.

Read more about the program – here.

Schedule

October 1st, 2020, 15.00-16.00 CET, 9.00-10.00 Eastern Time:
Program kick-off (1 hour)

October 8th, 2020, 15.00-16.30 CET, 9.00-10.30 Eastern Time:
Webinar #1 (1.5 hours)

October 20th, 2020, 15.00-16.30 CET, 9.00-10.30 Eastern Time:
Webinar #2 (1.5 hours)

November 2nd, 2020, 15.00-16.30 CET, 9.00-10.30 Eastern Time:
Webinar #3 (1.5 hours)

November 9th, 2020, 15.00-18.00 CET, 9.00-12.00 Eastern Time:
Workshop session day 1 (3 hours)

November 10th, 2020, 15.00-18.00 CET, 9.00-12.00 Eastern Time:
Workshop session day 1 (3 hours)

November 11th, 2020, 15.00-18.00 CET, 9.00-12.00 Eastern Time:
Workshop session day 1 (3 hours)

November 12th, 2020, 15.00-18.00 CET, 9.00-12.00 Eastern Time:
Workshop session day 1 (3 hours)

Webinars will be recorded for later review. Workshop sessions will be online.

NOTE: this program is given in English.

Be ready to take your organisation into the future! Subscribe to news and events!

Innovation Management Professional – starting October 26th 2020

Training program for Innovation Management Professionals – the people responsible for developing and deploying a proactive and systematic approach to managing innovation activities in any company or other organization.

If you are pursuing a career as an Innovation Management Professional, or are planning to do so, this training program is perfect for you.

Read more about the program – here.

Schedule

October 26th, 2020, 10.00-11.30 CET:
Program kick-off (1.5 hours)

November 2nd, 2020, 10.00-11.30 CET:
Webinar #1 (1.5 hours)

November 11th, 2020, 10.00-11.30 CET:
Webinar #2 (1.5 hours)

November 23rd, 2020, 10.00-11.30 CET:
Webinar #3 (1.5 hours)

December 3rd, 2020, 09.00-17.00 CET:
Workshop session day 1

December 4th, 2020, 09.00-16.00 CET:
Workshop session day 2

Webinars will be recorded for later review. Workshop sessions will be physical meetings in Stockholm or online depending on the situation.

NOTE: this program is given in Swedish with slides and other materials in English.

Be ready to take your organisation into the future! Subscribe to news and events!

Innovation Management Professional – starting August 18th 2020

Training program for Innovation Management Professionals – the people responsible for developing and deploying a proactive and systematic approach to managing innovation activities in any company or other organization.

If you are pursuing a career as an Innovation Management Professional, or are planning to do so, this training program is perfect for you.

Read more about the program – here.

Schedule

August 18th, 2020, 10.00-11.00 CET:
Program kick-off (1 hour)

August 25th, 2020, 10.00-11.30 CET:
Webinar #1 (1.5 hours)

September 3rd, 2020, 15.00-16.30 CET:
Webinar #2 (1.5 hours)

September 15th, 2020, 15.00-16.30 CET:
Webinar #3 (1.5 hours)

September 24th, 2020, 10.00-18.00 CET:
Workshop session day 1 (8 hours)

September 25th, 2020, 8.00-16.00 CET:
Workshop session day 2 (8 hours)

Webinars will be recorded for later review. Workshop sessions will be physical meetings in Stockholm or online depending on the situation.

NOTE: this program is given in Swedish with slides and other materials in English.

Be ready to take your organisation into the future! Subscribe to news and events!